Sådan køber du nu og senere

Køb nu og da betale senere kan have positive og negative virkninger på din kredit score. Sørg for at tjekke din kredit score, før du ansøger om et køb nu / betal senere kreditkort. Mange gange vil et køb nu-betal senere kreditkort blive nægtet, fordi du har dårlig kredit. Kreditkort er et godt alternativ. Dette er nogle tips til at hjælpe dig med at blive godkendt til et kort til automatisk betaling.

Før du beslutter dig for at købe nu eller betale senere, skal du tage højde for omkostningerne og dine månedlige betalinger. Der er mange køb nu-betal senere virksomheder, der tilbyder forskellige tilbagebetalingsbetingelser. Nogle virksomheder kræver betaling hver anden uge i en måned, mens andre har længere tilbagebetalingsbetingelser. I hvert tilfælde kan den rentesats, du modtager, være højere end den annoncerede sats. Du kan reducere dine renter ved at shoppe rundt. Et kreditkort kan være en bedre mulighed, hvis du føler, at dine månedlige betalinger er for høje.

En anden populær mulighed er “Køb nu, betal senere.” Det er en ny slags afdragsplan, der kun giver kunderne mulighed for at foretage køb, når de har kontanter til at gøre det. I stedet for at bruge dit kreditkort skal du foretage et lille depositum ved kassen (normalt $ 200) og derefter betale saldoen i tre lige store rater hver uge. Mange BNPL-websteder tilbyder traditionelle lån, der inkluderer renter. Disse tjenester er værd at undersøge, uanset om du leder efter en avanceret vare eller noget, der er mere praktisk.

Kassesider fra e-forhandlere tilbyder både køb nu og betal senere muligheder få elgiganten afbetalingsordning. Betal i fire rater er den mest populære mulighed. Dette giver kunderne mulighed for at sprede omkostningerne over længere tid. Denne mulighed er især gavnlig for dem, der har lave indkomster eller er selvstændige. Men der er risici. Du risikerer at købe online uden at foretage grundig research. Sammenlign dine muligheder, før du køber. Sørg også for, at du forstår vilkårene i planen.

Det er muligt at ende med at bruge mere, end du havde forventet, når du køber nu og så betaler senere. Køb nu og betal senere kan være en mulighed for folk med lav kredit score. Men sørg for at læse alt det med småt. Det er vigtigt at huske, at køb nu og betaling senere kan være en langsigtet forpligtelse. Før du tilmelder dig en plan, skal du sammenligne renten såvel som gebyrerne.

Klarna tilbyder køb nu, betal senere optioner. Du kan vælge mellem fleksible betalingsplaner, der er tilgængelige for både online- og butikskøb. Du kan betale dit køb i fire rater i løbet af 30 dage, eller du kan indgå en formel finansieringsordning. Denne type finansieringsordning varer typisk fra seks til 36 måneder. Klarna långivere har en lille risiko for misligholdelse.