Etik på arbejdspladsen

Arbejdspladsen etik er et emne, som vi har alle hørt om. Faktisk er genstand for etik i almindelighed noget, de fleste mennesker er fortrolige med. Og hvad er almindeligt forstået om etik er der er etik og så er der arbejdspladsen etik. Hvad de fleste mennesker indser ikke, er imidlertid, at der er ikke sådan noget som arbejdspladsen etik; etik er den samme, (eller bør være) både på arbejdspladsen eller i det personlige liv.
HVAD DET HANDLER OM
Etik drejer sig om at træffe valg, der måske ikke altid føler sig godt eller lyder de gavne dig, men er de “rigtige” valg at gøre. De er de valg, der er eksempler på “model borgerne” og eksempler på de gyldne regler. Vi har alle hørt de gyldne regler: gør ikke ondt, ikke stjæle, ikke lyve, eller en af de mest berømte: “Gør mod andre som du ville have gjort for dig.” Disse er ikke bare iørefaldende sætninger; disse er de ord af visdom, at en produktiv medlem af samfundet bør tilstræbe at leve af.
I vores personlige liv forsøger de fleste mennesker at gøre netop dette. Etik er tænkt af mange mennesker som noget, der er relateret til den private side af livet og ikke til den forretningsmæssige side. I mange virksomheder, er at have etik ildeset eller tænkt som et negativt emne. Dette skyldes, at business er normalt om at gøre, hvad der er bedst for nummer et, ikke om hvad der virkelig det rigtige at gøre. Du sandsynligvis allerede føler dig urolig, netop ved at læse dette.
ET GODT EKSEMPEL
Tage ENRON, f.eks. Blev ENRON’S CEOs handlinger et godt eksempel på etik? Nej. Men hvad var de var et klassisk eksempel på to ting: en, disse handlinger vises hvordan etik blev ikke brugt i nogen måde. To, deres handlinger malet en grum og realistisk billede af hvad der kan ske når etik er forsømt. Havde etik blevet overvejet i første omgang af lederne af virksomheden, der ville have været nogen skandale. Hvis etik blev brugt på daglig basis i enhver virksomhed, ville der aldrig være skandaler.
Martha Stewart kommer til at tænke, når man taler om etik. Igen, er der en følelse af ubehag, når der beskæftiger sig med dette emne. Men, hvorfor er det sådan? Etik er meningen at forbedre vores liv og påberåbe sig gode følelser. Måske er derfor etik sådan et ømt emne er fordi de er så ofte dårligt brugt, hvis de anvendes på alle.
EN NY MÅDE
Etik gør et comeback. Til at begynde med flere og flere virksomheder og forretningsfolk og kvinden nu indser at etik ikke er kontrolleret ved døren når ind på arbejdspladsen. Etik har lige så meget et sted i offentligheden som privat. Hvordan er det der skal være separate sæt af etik, afhængigt af om det er din personlige liv eller dit arbejdsliv? Svaret er at der ikke bør være et separat sæt og i lyset af de seneste begivenheder, vi ser på vores tv apparater som for sent, mere og flere virksomheder er klar over dette faktum.
Nogle virksomheder er at indarbejde etik i deres uddannelse. Itâ €™ s emne, der kan gå hånd i hånd med business og Hvornår medarbejdere og CEOs både forstår, hvad etik om, business kan forbedre. Ikke blot vil Fællesskabet tage til efterretning af den etiske karakter af en virksomhed, men også så vil kunder.
Periodiske reevaluations foreslås i etik uddannelse samt, da tiderne skifter mange ting, nogle aldrig ville overveje etisk eller ikke-etisk. For eksempel, når den første computer hacker at sende en arbejde til et universitet computersystem lammet i hele netværket, at systemet var en del af, er herunder der public utilities-simpelthen fordi han kunne gøre det-et spørgsmål om etik svært at udgøre. Computere var nye, på tidspunktet. Og ingen havde nogensinde været i stand til at gøre sådan en ting før. Med nye tider kommer nye teknologi og nye måder at gøre tingene. Etik vil stadig spille en del af det hele og forfriskende etik uddannelse kun igen styrker hvad har allerede lært, når nye aldre komme.
I sidste ende er det alt om hvad en person forstår om etik. Mange Universitet læreplanerne nu stærkt anvende undervisning af etik og med god grund. Unge hjerner vil tage disse oplysninger ind i arbejdsstyrken og forstår at etik skal anvendes der såvel som i den private sektoren. Selskaber vil være i stand til at undgå pinlige skandaler, der er præsenteret over nationale nyheder. Små virksomheder vil være i stand til at holde og tiltrække flere klienter og kunder. Forhandlinger mellem virksomheder kunne ske med mere hensyn til andet selskabet i tankerne, som kun ville hjælpe både.
Først og fremmest bør en høj grad af etik i din virksomhed være på plads i det mindste for kunderne. Hvis noget, er det kunden, der skal betragtes mest, når det kommer til etisk forretningsførelse. I det lange løb vil en virksomhed høste store overskud fra et kundegrundlag, der føles det skal behandles loyalt og sandfærdigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.